Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
    Утре ще пътувам от Перник-София-Бургас.След това от понеделник до петък ще съм в Созопол и там с мотане и прибиране до Пк мисля,че около 1000 км макс ще измина и се надявам за първи път със спокойно каране по магистралата около 130-140 км/ч да падне под 7/100.Днес гледах в книжката на Либра,че при техните модели за 2.4 жтд извънградско пада до 5.6 на 100,но не знам при 90км/ч ли е теста или при повече и колко коня е при тях 2.4 жтд,мойта е 140к.с.
    Този разход ще го даде при скорост 90-100.На предишната ни кола имаше книжка и пишеше:минимален .... 90км/ч среден ... 120км/ч.
    Дестинацията София-Созопол-София-Берковица-София 1033км с 67л.Точно както си е по книжка- смесен 6.7.До морето бяхме всички от аватара + бабата + багажа от снимката.На магистралата 120-130 , а на обикновен път 90-100.
    Attached Files
    АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
    http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
      Този разход ще го даде при скорост 90-100.На предишната ни кола имаше книжка и пишеше:минимален .... 90км/ч среден ... 120км/ч.
      Дестинацията София-Созопол-София-Берковица-София 1033км с 67л.Точно както си е по книжка- смесен 6.7.До морето бяхме всички от аватара + бабата + багажа от снимката.На магистралата 120-130 , а на обикновен път 90-100.
      Тоя смесен 6,7 ти е градско, извънградско не за само за извънградското На мене 2,4-ката ми гори така ако се кара на цялата газ извънграда с климатик
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Засякох я и извънградско - точно 6.4, магистрала 130-160, извънградско 90-100.
        Alfa 156
        ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
        sigpic

Comment

• Значи с около 65 литра минах 1000км,от които първите 420-30км бяха ПК-СФ-Бургас и имах над средата гориво,с климатик 4 човека и багаж до горе,скорост от 120-140 предимно и на моменти не издържах та до 180-200.След това имаше път до Слънчев Бряг,на връщане се отбихме в Сарафово и пак БС.И след това Созопол,където 6 дни колата не мръдна от паркинга.Но връщането обърка плановете,защото беше неделя и от Карнобат до Сливен беше тръгни-спри.Та определно съм доволен от разхода,но мисля,че ако я насъпвам доволно щеше да ми даде поне 8 на 100...
          Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

• София- Нова Загора 8.8 газ, като карам по магистралата със 120-140км/ч не повече, след това само на климатик до Созопол ми даде 10.3, като навръщане по магистралата отново ~140км/ч
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

• Извънградско Пловдив-Хасково-Пловдив без климатик , под 7 , около 6.7, много доволен, но пак не е достатъчно за цените на 100 октана от рода на 2.65+, просто единственото спасение е ГИ или малолитражен дизел.
              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                Извънградско Пловдив-Хасково-Пловдив без климатик , под 7 , около 6.7, много доволен, но пак не е достатъчно за цените на 100 октана от рода на 2.65+, просто единственото спасение е ГИ или малолитражен дизел.
                При това с повече от 90 - 100 не си карал с такъв разход!
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Ми 7.3-7.4 ми даваше с климатик и 120+ , сега карах с 100-110 имаше и участъци с 90 , но все пак говорим за двулентов път и дъждовно време то няма как да караш и по-бързо , а аз и рядко карам над 120 по такива пътища , дори мисля , че ако се кара на магистрала дори с 130 което е повече разхода би бил по малък заради постоянната скорост която се поддържа , все пак имаш села по пътя и ти се налага да изпреварваш тирове.
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Моята от подписа след смяна на въздушен и газов филтър и смяна на мембрани на изпарителя ми даде 12/100 във града със смесено каране което ми се струва добре при положение че не я жаля!!!!!
                    Алфа Ромео 156 2.0 т.с.

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      При това с повече от 90 - 100 не си карал с такъв разход!
                      Съвсем перфектна скорост според мен С колко да кара? То може ли да се кара изобщо по нашите пътища с повече? А и мишкарите дебнат яко вече
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                        Съвсем перфектна скорост според мен С колко да кара? То може ли да се кара изобщо по нашите пътища с повече? А и мишкарите дебнат яко вече
                        Аз 6,7 го правя с около 160-180
                        Ама за бензин тоя разход е да кара с не повече от 90-100...
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Живко как го засече тва 6.7 със 160-180км/ч едва ли си карал 100 км точно с тази скорост .
                          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                            Живко как го засече тва 6.7 със 160-180км/ч едва ли си карал 100 км точно с тази скорост .
                            Към София бе 160 на 3000 оборота бързах единия път и така
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Няма как да стане със 160-180 и да ти гори 6. Хората са го казали... внушението е голяма работа Ставате смешни вече.
                              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• На мен ми дава разход в града между 8 и 9/100,но да не забравяме след ремонт по дюзите и компютъра,че бяха малко скапани.Предолагам е нормален разхода,като се има впредвид,че я карам от време на време на по-високи обороти.
                                Колата е Алфа Ромео 156 1.8 ТС
                                Alfa Romeo 156 1.8 TS 144hp

Comment

Working...
                                X